Ekonomi

Mansur Yavaş'a EYT Sorusu Soruldu! EYT'de Son Dakika Gelişmesi

Büyükşehir Belediye Meclisi, Mansur Yavaş başkanlığında toplandı.

Dün yapılan ikinci toplantı tutanağının oy birliğiyle kabul edildiği oturumda daha sonra 2018 yılı faaliyet raporlarının görüşülmesine başlandı.

Yasa gereği Yavaş’ın koltuğunu devrettiği Büyükşehir Belediyesi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal, konuşma talep eden meclis üyelerine söz hakkı verdi.

Bu kapsamda söz alan AK Parti’den Meral Bozoğlu, CHP’den Haydar Demir, İYİ Parti’den Adnan Beker, MHP’den Fikret Karadavut önceki dönem görev yapan belediye başkanları Melih Gökçek, Mustafa Tuna ve belediye personeline teşekkür etti.

Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi AK Partili Mehmet Emin Ayaz da Ankara’ya daha iyi hizmet edilmesi için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

EYT SORUSU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün yapılan Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında emeklilikte yaşa takılanların (EYT) sorunlarının çözümlerine yönelik soruyu cevaplamadan oturumu sonlandırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Altındağ Meclis üyesi Sinan Burhan’ın “700 bin EYT’li sorunları çözmenizi bekliyor.

Biz meclis üyelerine ‘Sayın Mansur Yavaş bizim sorularımızı ne zaman çözecek?’ diye soruyorlar. EYT’lilerin sorunlarını çözecek misiniz?

Bize bu soruyu soranlara ne cevap verelim?” sorusu üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, bu konuda cevap vermeyerek oturumu kapattı.