Ekonomi

Milyonlarca Vatandaşın Beklediği Düzenleme Başbakanlık'ta !

BAŞBAKAN MÜJDELEMİŞTİ

Başbakan Binali Yıldırım’ın EKK toplantısı sonrasında müjdelediği kredi kartı ve bireysel kredi borçlarının yeniden yapılandırması ile birlikte kredi kartıyla alışverişlerde taksit sayısının arttırılması gibi bir çok düzenlemeyi içeren çalışma BDDK tarafından tamamlandı. Kredi kartlarındaki taksit sayısının 9 aydan 12 aya çıkarılması, tüketici kredilerindeki vade sayısının 48 aya yükseltilmesi, kredi kartı ve tüketici kredisi borçlarının bir defaya mahsus 72 aya kadar yeniden yapılandırılması gibi bir çok düzenlemeyi içeren çalışma tamamlandı.

BDDK ÇALIŞMALARI TAMAMLADI

Ekonomiye hareketlilik katması düşünülen düzenleme Başbakan Sn. Binali Yıldırım’ın onayına sunuldu. Düzenlemenin onaylanmasının ardından kredi kartı borcu ve bireysel kredi borcu olan vatandaşlar bankalara yapılandırma taleplerini iletebilecek.

FAİZ ORANLARI NE OLACAK?

Düzenlemeyle birlikte yapılandırma işlemlerinde faiz oranlarda tutulacağı ise hala merak konusu. Detaylardan haberdar olmak için kamu haberciliğinin lider sitesi kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA