Ekonomi

MSB ile ASELSAN Arasında 69 Milyon Liralık Sözleşme Yapıldı

ASELSAN ile MSB arasında 69 Milyon liralık sözleşmeye imza atıldı. ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin , KAP’a yaptığı açıklamada Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.lığı) ‘nın ihtiyaçları doğrultusunda 29 Nisan 2016 tarihinde kendilerine teslim edilecek Yeni Mobil Sistemi alımının bedeli olarak MSB ile 68 Milyon 999 bin 994 TL bedeli olan bir sözleşme imzalandığı öğrenildi. Söz konusu alım kapsamındaki teslimatlar 2016 yılında başlayacak ve 2019 yılına kadar devam edecek.

ASELSAN ile MSB 69 Milyon TL’lik Anlaşmaya İmza Attı

ASELSAN tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde ; ” ASELSAN ile Milli Savunma Bakanlığı arasında, Kara Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyacı kapsamında Yeni Mobil Sistemi alımına istinaden 29 Nisan 2016 tarihinde, toplam bedeli 68 milyon 999 bin 994 TL olan bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2016-2019 yıllarında gerçekleştirilecektir.”

Kamudan haberleri, MSB duyuruları, K.K.K haberleri, ASELSAN haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirmek ya da kullanmak için herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Kamupersoneli.net |  Ankara