Ekonomi

O elektrik dağıtım şirketlerinden sevindirici haber: Abonelerin elektrikleri kesilmeyecek!

Ege bölgesindeki vatandaşlara sevdirici haber Aydem ve Gezi Elektrik firmalarından geldi. Aydın, Denizli ve Muğla’da hizmet veren Aydem Elektrik ile İzmir ve Manisa’da hizmet veren Gediz Elektrik, borçlarını ödeyemeyen vatandaşların elektriklerini kesmeyecek.

“ZAMANINI EVDE GEÇİREN VATANDAŞLARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ”

Gediz ve Aydem Elektrik şirketleri, vermiş oldukları bu kararla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kesinti yapılamaması çağrısına uyduklarını gösterdiler. Firma yapmış olduğu ortak açıklamada, yaptıkları bu uygulamayı bir görev bilincinde sunduklarını açıkladı. İşte firmanın yapmış olduğu açıklama:

“Küresel salgın nedeniyle kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde, toplumsal dayanışmayı çok önemsiyoruz. Yaşadığımız zor dönemde tüm zamanını evinde geçiren vatandaşlarımızı düşünüyoruz. Evde kal çağrısının ülkemizin ve halkımızın geleceği açısından hayati önem taşıdığının bilinciyle hareket ediyoruz. Kurumsal kültürümüzden kaynaklanan toplumsal duyarlılığımızın gereği olarak bu uygulamamızı halkımıza duyurmayı görev sayıyoruz”

O elektrik dağıtım şirketlerinden sevindirici haber: Abonelerin elektrikleri kesilmeyecek!

BORÇLAR TAKSİTLENDİRİLECEK

Borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara, 30 Nisan’a kadar erteleme fırsatı sunuldu. Abonelerin borçlarını zorlanmadan ödemeleri için de taksitlendirme işlemi yapılacak. Mevcut borçlar, 9 aya varan taksitlere bölünerek, ödeme kolaylığı sağlanacak.