Ekonomi

Öz Büro İş Sendikasından Bir Toplu İş Sözleşmesi Daha

Hak – İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikası ile İzmir İli Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği arasında Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. İşte detaylar:

Geçtiğimiz haftalarda İzmir Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile 2. Toplu İş Sözleşmesi imzalama başarısını gösteren Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikasından bir yeni Toplu İş Sözleşmesi başarısı daha geldi. Bu sözleşmesinin adresi ise  İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği.

Öz Büro İş Sendikası İzmir İl Başkanı Mehmet Metin DURUR’ un  konu hakkında yapmış olduğu açıklamada ” Bu sözleşmeyi üyelerimiz ile birlikte tam 2 yıl bekledik. İnandık, azmettik ve başardık. Tüm Hak – İş Sendikamıza ve bizlere güvenen üyelerimize hediyemizdir, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Türkiye genelinde büyük bir ilke imza atmanın haklı sevincini ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Durur sözlerine şöyle devam etti. “Bu sözleşmeyi  İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı olarak çalışan yaklaşık 1400 sendika üyelerimiz ile birlikte yaklaşık 2 yıldır bekledik. Bu süreçte önümüze bir çok soru ve sorunlar geldi, bizleri bu davamızdan vazgeçirmek, yıldırmak istediler ama pes etmedik. Tıpkı bizlere inanan 1400 sendika üyelerimiz gibi İnandık. Şu anda ise bizlere inananlara karşı haklı çıkmanın verdiği mutluluğu tüm üyelerimiz ile birlikte yaşıyor ve yaşatıyoruz.

Toplu İş Sözleşmemiz 2016 – 2017 – 2018 yıllarını kapsamakta ve bu sözleşme ile birlikte ilk 6 ay %4 , ikinci 6 ay ise %8 zam alacağız. Tüm sendika üyelerimize bir kez daha hayırlı olsun” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA