Ekonomi

Özel bankaların kredilerde uyguladığı faiz oranları belli oldu!

Milyonlarca vatandaş ekonomik zorluklarından dolayı özel bankalar tüketici kredisi alıyor. Bu tüketici kredilerinde uygulanan faiz oranları da belli oldu.

Konu ile ilgili olarak kamupersoneli.net olarak özel bankaların uyguladığı faiz oranlarını derledik. İşte detaylar:

DENİZ BANK FAİZ ORANI

Denizbank tüketici kredisi kapsamında “Arabanız mı bozuldu? Ev eşyalarınızı mı değiştirmek istiyorsunuz? Tatile mi ihtiyacınız var? Eğitim, sağlık, evlilik, tatil, bilgisayar, ev eşyası gibi her türlü kişisel ihtiyacınız için DenizBank Tüketici Kredisi uygun faiz oranları ile yanınızda” açıklaması yapıldı.

Bu doğrultuda tüketici kredisinde faiz oranı yüzde 2,04 oluyor. 

Detaylar için TIKLAYIN. 

ING BANK FAİZ ORANI

ING Bank ihtiyaç kredisi kapsamında 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 10 bin lira kredi ayda 368 lira ile ödenebiliyor. Bu doğrultuda faiz oranı da yüzde 1,34 oluyor.

Detaylar için TIKLAYIN. 

TEB FAİZ ORANI 

Türk Ekonomi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında “Size en yakın TEB şubemize uğrayarak kredinizi kullanabilir veya dilerseniz kredinizi şubeye gitmeden kullanmak ve detaylı bilgilere erişmek için başvuru kanallarımızı inceleyebilirsiniz.” açıklaması yapıldı. Bu kredinin aylık faiz oranı müşterilerin findeks notuna göre değişiklik göstermektedir.

Detaylar için TIKLAYIN.

İŞ BANKASI FAİZ ORANI 

İş Bankası atrafından ihtiyaç kredisi kapsamında “Tüketici kredisi veya bireysel ihtiyaç kredisi olarak da bilinen ihtiyaç kredisi, esnek kredi ödeme planı ile ihtiyaçlarınızı en kolay yoldan karşılayabilmenize imkân tanıyan bir bankacılık hizmetidir. İhtiyaç kredisi sayesinde elektronik, beyaz eşya veya eğitim gibi farklı alanlar için ihtiyacınız olan nakde kolayca ulaşabilmek mümkün olur.” açıklaması yapıldı. Bu doğrultuda kredinin faiz oranı yüzde 1,40 oluyor.

Detaylar için TIKLAYIN.