Ekonomi

PTT Tarafından Katılım Bankası Kuruluyor

PTT Başkanı ve Genel Müdürü Bozgeyik yaptığı açıklamalarında halkın bankacılık ve sigortacılık alanında ulaşamadığı hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

PTT Genel Müdürü Bozgeyik yaptığı açıklamalarında bankacılık ve sigortacılık alanında ulaşılamayan hizmetlere katkı sağlamak adına PTT olarak Posta Katılım Bankasını kurmak gibi bir çalışma içinde olduklarını vurguladı.

GENEL MÜDÜR BOZGEYİK’İN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak PTT Genel Müdürü Bozgeyik yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Halkımızın bankacılık ve sigortacılık alanında ulaşamadığı hizmetlere katkı sağlamak adına PTT olarak biz de bir değer koymak, bunu da katılım bankacılığı adı altında Posta Katılım Bankasını kurmak gibi bir çalışmanın içindeyiz”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bi siz eksiktiniz.bence tum ptt kurumlari kendinicinde yapilanmali,kimse isini yapmiyor yada zorla yapiyor,ptt avm kuruldu zarar ziyan ,ptt sigortacilik isine girdi mundar etti,fatura odeme yetkisi var, memur surat yapiyor,annemlerin evinin elektriginibde odemeye gidiyorum yeniden sira al diyor hanimefendi,zannediyorlarki orasi kreş,almis cocugunu yanina oh ne ala.tamam iş yuku fazla bi kurum ama sen onca isi layikiyla yonetemezken bu ise niye giriyorsun demezler mi.ne yaparsan yap isini duzgun yap.