Ekonomi

QNB Finansbank borç kapatma kredisi veriyor!

QNB Finansbank tarafından borç kapatma kredisi duyuruldu. Bu kampanya ile QNB Finansbanktan çekilecek olan kredi ile tüm boçlar kapatılabilir ve esnek ödeme koşulları ile geri ödeme yapılabilir.

Konu ile lgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada “Tüm borçlarınızı bankamızdan kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile kapatabilir, geri ödemelerinizi esnek ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Bu kredi kapsamında esnek ve uygun ödeme koşulları ile kredi taşıma imkanı olduğu belirtilerek karşı bankalara ücretsiz EFT imkanı olduğu da vurgulandı.

FAİZ ORANLARI

Bu kredi kapsamında 10 bin lira kredi çekildiğinde aylık yüzde 1,4 36 ay vade 378 lira taksit ödemesi olurken 10 bin lira kredide yüzde 1,95 faiz oranında 36 ay vade 414 lira taksit tutarı ve 10 bin lira kredi yüzde 2,23 faiz oranı 36 ay vadede 436 lira taksit tutarı oluyor.

Faiz oranları müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvurular banka şubeleri üzerinden yapılacaktır. Başvurunun değerlendirilmeye alınması için gerekli evraklar ise şöyledir:

Kimlik belgeniz (Nüfus cüzdanı veya noter tasdikli sureti)

Adres Kayıt Sistemi’nde adres bilginizin güncel olmaması halinde; son 3 ay içinde düzenlenmiş sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su veya cep telefonu faturalarınızdan herhangi biri

Gelir belgeniz (Gelir belgesiz ön onay alınamaması durumunda)

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.