Ekonomi

Şekerbank Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

Şekerbank, 1953 yılında şeker pancarı üreticilerine destek sağlamak amacıyla kurulmuştur. 2015 Ağustos verilerine göre, Şekerbank’ın Türkiye’de 302 şubesi vardır. 

Ev almak son zamanlarda oldukça zor bir hal aldı. Ev sahibi olmak isteyenler para arttırarak birikim yapmaya başladılar. Son çare olarak da konut kredilerine başvurdular. Konut kredilerinin dudak uçuklatan miktarlardaki faiz oranları ise ev sahibi olmak isteyenleri oldukça zorladı.

Şekerbank bu zorluklar neticesinde, ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla kredi faiz oranlarında düzenleme yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz oranlarının düşürülmesi talimatı vermesiyle beraber bütün bankalar konut kredisi faiz oranlarını düşürdü.

Şekerbank da, konut kredisi faiz oranlarını düzenleyerek %0.89- %1.29 arasına çekti.

Ağustos ayında konut kredisi faiz oranları bu şekildeyken Eylül ayında Şekerbank %0,89 faiz oranlarıyla konut kredisi vermeye başladı. 24 aylık vade ile çekilen kredilere kadar konut kredisi faiz oranları %0,89’dan işlem yapılıyor.

Şekerbank’ın konut kredisi faiz oranlarını düşürmesiyle beraber sizler de konut kredisi çekerek ev sahibi olmak için en yakın Şekerbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net