Ekonomi

Sıfır araç sahibi olmak istiyorsanız dikkat! Sürpriz sıfır otomobil indirimi başladı

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler merakla uygun fiyata sunulan sıfır araç kampanyalarını araştırmaya başladı. Sıfır araç kampanyaları ile ilgili Renault 4 farklı indirimli sıfır araç kampanyası fırsatlarını duyurdu.

Renault tarafından açıklanan sıfır araç kampanyalarında, Yeni CLIO’ lar 20.000 TL’ ye indirim kampanyası, 15.000 TL getir Yeni CLIO’yu götür kampanyası, MEGANE Sedan 190.900 TL kampanyası ve KADJAR’lar 25.000 TL’ ye varan indirim fırsatıyla adı altında kampanya detayları açıklandı.

RENAULT SIFIR ARAÇ KAMPANYALARI AÇIKLANDI

İlk olarak herkesin ilgisini çeken Yeni CLIO’ lar 20.000 TL’ ye varan indirim kampanyasında sınırlı sayıda tüm Yeni Clio’lar da 20.000 TL’ye varan indirim fırsatları sunulacağı bildirildi.

Ayrıca sunulan indirim tutarının Clio’lar arasında seçilen versiyona göre farklılık göstereceği aktarıldı.

Renault sıfır araç kampanyası detaylarında, “İlgili kampanya, Renault Finans’tan kullanılacak kredi ile birlikte Renault Kasko, Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ürünlerinin satın alınması durumunda geçerli olacaktır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Yeni Clio’nun karma CO2 salımı 94 – 121 g/km; yakıt tüketimi 3,6 – 5,3 l/100km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.12.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında.” ifadeleri yer aldı.

15000 TL PEŞİNAT GETİRENE TAKSİTLE SIFIR ARAÇ VERİLECEK 

İkinci olarak yapılan 15.000 TL getir Yeni CLIO’yu götür kampanyası kapsamınd minimum 15.000 TL peşinat tutarı yatıran müşterilere teslimatı Aralık ayında yapılacak tüm Yeni Clio versiyonları için fiyat sabitlemesi yapılacağı açıklandı.

Anahtar teslim fiyatından kalan bakiye tutar hariç, kampanyaya katılım koşulu olarak yatırılan peşinat tutarı ile Renault Finans’tan kullanılan kredinin toplamı minimum 50.000 TL olması gerektiği bildirildi.

Öte yandan 2. el araç yerine sıfır araç sahibi olmak isteyenler için başlatılan sıfır araç kampanyaları arasında MEGANE Sedan 190.900 TL’den başlayan fiyatlarla kampanyası ile vatandaşlara sıfır araç sahibi olacağı aktarıldı.

Kampanya ile ilgili yapılan açıklamada, sınırlı sayıdaki Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 bg otomobilin, perakende satın alımında geçerli, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı olduğu ve belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil olmadığı bildirildi.

25000 TL İNDİRİMLİ SIFIR ARAÇ KAMPANYASI

KADJAR’lar 25.000 TL’ ye varan indirim fırsatıyla Renault tarafından satışa sunulurken sınırlı sayıdaki tüm Kadjar’lar da geçerli olduğu duyuruldu.

İlgili kampanya, Renault Finans’tan kullanılacak kredi ile birlikte Renault Kasko, Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ürünlerinin satın alınması durumunda geçerli olacaktır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır.

Bir Yorum

  1. ticari arabalarda kango gibi araçların otomobil ruhsatına dönüştürürseniz rekor satış olur ve halkında yararlanmasına faydalı olur. taksit ve fiatın aylara göre ödeme şekli faiz ve peşin fiatın dökümanlarıyla bildirin ( görsel olarak devlettedede aynı durum var bileli gelelim siloganıyla gelsin vatandaş )

  2. 100 arttırıyorlar 10 indiriyorlar harbi bunlara inanan ne zaman bitecek