Ekonomi

Son Dakika: Dolar ve Euro'dan Tarihi Rekor !

Dolar ve Euro yeniden yükselmeye başladı. Dolar güne 3.4290/3.4323 seviyesinden başlamıştı. Daha sonra günün ileri saatlerinde bir hareketlenme meydana geldi. Dolar fiyatı Başbakan Binali Yıldırım’ın Anayasa değişikliği teklifini meclise götüreceğiz açıklamasından sonra yükselmeye başladı. Dolar şuan için 3.4918’i görerek rekor kırdı.  

Euro’da Rekor Kırıyor ! 

Euro 3,63 seviyelerinden harekete geçti. Şuan için Euro 3,7100 olarak seviyesini gördü ve Euro’da rekor kırdı. Kur saat 16.34 itibari ile 3,37080 seviyesinden işlem görüyor. 

Kapital FX Araştırma Uzmanı Enver Erkan çeşitli açıklamalar yaparak, Başbakan Binali Yıldırım’ın Anayasa açıklamasında iki önemli yer bulunuyordu. Cumhurbaşkanı eğer seçilirse partisi ile ilişiğinin kesilmeyeceği ve meclis görüşmeleri sona erdiğinde 60 gün içerisinde referandumun yapılacağıdır. Bu açıklamaların ardından Euro ve Dolar zirve yapmıştır dedi. 

Dolar ve Euro’da herhangi bir değişiklik olduğunda sizleri sitemiz ve KAMU PERSONELİ mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA