Ekonomi

Son dakika! O hazine taşınmazlarındaki kiracılardan kira alınmayacak

Son dakika faaliyetleri duran hazine taşınmazlarındaki kiracılardan kira alınmayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Hazine taşınmazları üzerinde tahsisli olan ve faaliyetleri durdurulan ticari ünitelerden kira alınmayacak, açık olanlarda indirim sağlanacak” açıklamasında bulundu.

Koronavirüs Türkiye’yi tehdit etmeye devam ederken yeni bir açıklama geldi.Bakan Murat Kurum, corona virüsü önlemleri kapsamında alınan yeni kararı duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Kurum, hazine taşınmazları üzerinde tahsisli olan ve faaliyetleri durdurulan ticari ünitelerden bu süreçte kira bedelinin alınmayacağını açıkladı.

Bakan Kurum, ayrıca, açık olan ticari ünitelerde personel sayısı ve faaliyet süresi dikkate alınarak kira bedelinde indirim sağlanacağını duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: “Korona virüs önlemleri kapsamında, hazine taşınmazları üzerinde tahsisli olan ve faaliyetleri durdurulan ticari ünitelerden bu süreçte kira bedeli alınmayacak, açık olan ticari ünitelerde ise personel sayısı ve faaliyet süresi dikkate alınarak kira bedelinde indirim sağlanacaktır.” 

Son dakika! O hazine taşınmazlarındaki kiracılardan kira alınmayacak