Ekonomi

Subaru 5 Bin TL Takas İndirimli Araç Kampanyası Yürütüyor

Otomobil kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Şimdi Subaru’ da Ekim ayı kampayası kapsamında, takaslı indirim imkanı ve kredi çözümlemeleriyle otomobil alacakları karşılamaya hazırlanıyor.

Subaru, XV, Forester, Levorg ve Outback modellerini kapsayan satış kampanyası ile müşterilerine 5 bin 600 liraya varan takas indirimi ya da 50 bin liraya 24 ay yüzde 0,74’e varan kredi imkanı veriyor. 


Subaru’dan yapılan açıklamaya göre şirketin ekim ayı boyunca geçerli olacak satış kampanyası kapsamında, Subaru XV, Forester, Levorg ve Outback modellerinde 5 bin 600 liraya varan takas desteği veya çok cazip kredi koşulları sunuluyor. 

Sıfır kilometre bir Subaru’ya sahip olmak isteyen müşteriler, takas desteği ya da kredi koşullarından birini tercih edebilecek.

Subaru modellerinde 50 bin liraya 24 ay yüzde 0,74 faiz oranına varan kredi kullanım avantajları, yetkili satıcılarında otomobilseverleri bekliyor.

Subaru’nun kompakt SUV sınıfında yer alan modeli Subaru XV’nin fiyatı 88 bin 900 liradan, Levorg modeli 126 bin 900 liradan, Forester modeli 136 bin 900 liradan, Outback modeli ise 215 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kamupersoneli.net | AA