Ekonomi

Teknoloji Devi Bugün Kara Cuma İndirimine özel 7 TL'ye Telefon Satacak – İşte Black Friday İndirimleri

Milyonlarca müşterinin mağaza ve online sitelere akın ettiği Kara Cuma (Black Friday) için geri sayım başladı. 

Ülkemizde pek çok online alışveriş sitesi bu kapsamda indirim kampanyalarına şimdiden start verdi. İşte Türkiye’deki ‘Black Friday’ indirimleri… 

7 TL’YE TELEFON

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, Black Friday kapsamında Türkiye’de amiral telefonlarını 7 TL’den satışa sunacak.

LG, Black Friday kapsamında 7 adet LG G7 ThinQ marka telefonu sadece 7 TL fiyat etiketi ile satacak. Söz konusu kampanyanın 23 Kasım sabah 10:00’da başlayıp aynı gün 22:00 da sona ereceği açıklandı.

Kampanya boyunca saat tam 10:00’da, 12:00’da, 14:00’da, 16:00’da, 18:00’da, 20:00’da, 22:00’da kullanıcılar 1 adet G7 ThinQ yu 7 TL den satın alabilecekler.

19-26 Kasım tarihleri arasında özel fiyat avantajlarıyla büyük indirimlere sahne olacak Amazon.com.tr, yüzlerce üründe 50 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz teslimat hizmeti sunuyor.

Nintendo’nun en yeni oyun konsolu Switch, indirimler çerçevesinde oldukça sağlam bir indirimle sizlere sunuluyor. Normalde 3 bin 299 TL olan Switch, yüzde 34 indirimle beraber 2,190 TL‘ye satılıyor.

AMAZON İNDİRİMLERİ

Amazon’daki en yeni fırsatlardan birinde hem FIFA 19 hem de PS4 bir arada geliyor.

Bu özel bundle paketi normalde 2 bin 999 TL iken, indirimle beraber 2 bin 799 TL‘den satın alınabiliyor. 

PlayStation’da ‘Black Friday’ indirimi kapsamında 172 oyun indirime girdi. İşte indirime giren dikkat çeken ürünler… 

God of War 469 TL’den 134 TL’ye düştü.

LG İNDİRİMLERİ

LG Türkiye, (LG) Black Friday’e özel kampanyalarına başladı. 9 Kasım – 30 Kasım 2018 tarihleri arasında geçerli olacak indirim kampanyası kapsamında G7 ThinQ, Q7+, Q Stylus+ ve V30+telefonlarında 6 ay vade ve 30% varan indirimlere ek olarak, peşin alımlarda HBS-510 yada 780 veya Hızlı Şarj Özelliğine sahip Araç Şarj Kiti hediye edilecek.

HEPSİBURADA

E-ticaret platformu Hepsiburada’nın Efsane Cuma kampanyası 23 Kasım’da başlayacak. Firma bu kapsamda ‘’Alışveriş Kredisi’’ ve ‘’Çoklu Kredi Kartı’’ hizmetleriyle müşterilerinin bütçelerine uygun alternatif ödeme seçenekleri sunacak.

Dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul, 23 Kasım tarihindeki büyük indirim günü Black Friday (Kara Cuma) için profesyonel ziyaretçi biletlerinde yüzde 70 indirim yaptı.

ARÇELİK

Arçelik, Cuma Aşkına özel dev indirim kampanyasını tüketicilerle buluşturuyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek kampanya ile Arçelik tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Notebook ve tabletlerde 3.000 TL, cep telefonlarında 1.400 TL, TV’lerde 1.100 TL, küçük ev aletlerinde 630 TL, hobi ve aksesuarlarda 400 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için web sitesi ve Arçelik mağazaları sizleri bekliyor.

Black Friday (Kara Cuma) Kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma günü başlıyor.

Bir Yorum

  1. Müslümanın bir mübarek cuması vardı onuda karalamaya çalışıyorlar neden başka gün değilde özellikle Cuma müslüman olan gitmesin almasın #blackfriday karşıyım protesto ediyorun

  2. Şükran günü ve hemen ardından "Kara Cuma"…
    Islama olan düşmanlıkları okadar aşikar ki!

  3. hem benim mübarek cuma gününe kara cuma diyecek hemde ürün satacak satirilmaamasi lazım.

  4. Ne zaman KARA CUMARTESİ ve KARA PAZAR Kampanyası yaparlarsa o zaman kampanyaya katılırız.