Ekonomi

(TESK) Başkanı Palandöken'den Vergi Ödemelerine Yönelik Olarak Açıklama

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada; Türkiye ekonomisine değindi Palandöken vergilerle alakalı olarak yaptığı açıklamada ödemelerin vaktinde yapılmasının ülke ekonomisi açısından fayda sağlayacağını ifade etti.

TESK Başkanı Palandöken; vergi haftası dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı; Palandöken çocuklara ilkokuldan itibaren vatandaşlık bilinci olmak kaydıyla vergi ödemeleri hakkında yeni bir müfredatın hazırlanmasının gerekli olduğunu ifade etti.

Maliye Bakanlığı tarafından vergi bilincinin oluşturulması için kamu spotlarının, dergilerin, afişlerin ve broşürlerin hazırlandığını ifade ederek açıklama yapan Palandöken; “Ben inanmaktayım ki vatandaşlarımızın vergiye gönüllü uyumu arttığı sürece ülke ekonomizide daha güçlü ve dışarıya daha çok bağımsız noktaya ulaşacaktır. Güçlü Türkiye için güçlü ekonomi için lütfen vergilerimizi tam ve zamanında ödemenin önemine dikkat edelim. Bununla beraber vatandaşlarımızın vergi dairesi çalışanlarımızın ve Maliye Bakanlığımızın vergi haftasını gönülden kutlarım” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA