Ekonomi

THY 18 İlde Üniversite Öğrencilerini Part Time İşe Alacak

Türk Hava Yolları ( THY) iyi derecede İngilizce bilen üniversitelerin 26 bölümünden birinde eğitim gören öğrenciler arasından personel alımı yapacak. Türk Hava Yolları işçi olarak aldığı öğrencileri yarı zamanlı olarak çalıştıracak.

Türk Hava Yolları Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Ordu-Giresun, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Van istasyonları için yarı zamanlı personel alımı yapacaktır.

ÇALIŞMA SÜRESİ 6 AY

Konu ile ilgili olarak Habertürk’ün aktardıklarına göre öğrencisi olduğu okulun bulunduğu şehrin dışında tercih yapan adaylar yarı zamanlı olarak istihdam edilmeyecek. Öğrencilerin çalışma süresi 6 ay olacak ve öğrenciler en az 20 an fazla 30 saat çalışacaklardır.

ARANAN ŞARTLAR

Öğrencilerin çalıştıkları saate göre ücret hesaplaması ayrıca olarak yapılacaktır. Türk Hava Yolları yarı zamanlı personel alımı için adaylarda aranan şartlar ise “T.C. vatandaşı olmak, doğum tarihinin 1.1.1994 ile 31.12.1999 tarihleri arasında olması” şeklinde oldu. bu şartları taşıyan adayların ilana kurumsal web sitesi üzerinden başvurmaları gerekiyor. İlan kriterlerini sağlayan adaylar adaylara Türkçe ve İngilizce mülakat yapılacak.

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURU YAPABİLİR?

Ayrıca Türk Hava Yolları tarafından hangi bölümlerde okuyan öğrencilerin başvuru yapabileceği de belirtildi. Bu bağlamda “Hava Lojistiği, Hava Trafik Kontrol Bölümü, Havacılık Elektrik Elektroniği, Havacılık İşletmeciliği, Havacılık Yönetimi, Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi, Lojistik Lojistik Ve Taşımacılık, Lojistik Yönetimi, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri, Uçak Elektriği, Uçak Elektrik Ve Elektroniği, Uçak Elektroniği, Uçak Gövde Bakım, Uçak Gövdesi, Uçak Motoru, Uçak Teknolojisi, Uçak Yer Destek Sistemleri, Uçuş Harekat Yöneticiliği, Ulaştırma Ve Lojistik Bölümü, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Taşımacılık Ve Lojistik, Uluslararası Taşımacılık Yönetimi, Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Yer Hizmetleri” bölümlerinde okuyan öğrenciler ilana başvuru yapabilecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA