Ekonomi

TOKİ Aksaray Kura Çekiliş Sonuçları Açıklandı

TOKİ Aksaray ili için çekiliş gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen çekiliş sonuçları açıklandı. Yapılan çekiliş ile 500 kişiye konut sahibi olma hakkı tanındı. TOKİ tarafından gerçekleştirilen Aksaray kura çekiliş sonuçlarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Aksaray TOKİ kuraları için geri sayım sona erdi. Kura gerçekleştirildi ve TOKİ Aksaray için kura sonuçları bugün 11.00’dan itibaren açıklanmaya başlandı. TOKİ kura sonuçlarına kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaştığımız link üzerinden erişebilirsiniz.

TOKİ Aksaray Kura Sonuçları İçin TIKLAYIN.

ŞARTLAR NELERDİ?

Aksaray TOKİ çekilişlerine katılmak için adayların bazı şartları karşılamaları gerekmekteydi. Bu şartları karşılayan adaylar başvurularını gerçekleştirdiler ve kuraya katıldılar. Buna göre söz konusu başvurular için adaylardan “T.C. vatandaşı olması, Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır, Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması, Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılması” şartlarına haiz olmaları istenmiştir.

ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

TOKİ ödemeleri hakkında peşinat ve vade seçenekleri bulunuyor. Buna göre yüzde 12 peşinat bedeli için 180 ay vade yapılabiliyor. Konut teslimini takip eden ay ise ödeme işlemleri başlıyor. Bunun yanı sıra ödemeler ayda bir yapılacaktır.

Bir Yorum

  1. Devletin sunduğu hizmetleri halkımız takdir ediyor ancak emeklilik maaşı açlık sınırının altında