Ekonomi

TTK 1500 İşçi Alımı Takvimi Belli Oldu!

Çok sayıda aday tarafından merakla beklenen Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) 1500 işçi alımı hakkında açıklama gerçekleştirildi. 

Adayların meraklı bekleyişinin son bulduğu TTK 1500 işçi alımına yönelik yapılan açıklamada Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu tarafından alımın Resmi Gazete’ de yayımlandığına dikkat çekilerek, çalışmaların hızlandırıldığına yer verdi.

AÇIKLAMALAR YAPILDI: ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDIRILDI

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların hızlandırıldığı ve alımın zaten Resmi Gazete’ de yayımlandığına değinildi. 

TTK Genel Müdürü ” Resmi Gazete’de yayınlandı. Bize Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yazı gelecek. Bu yazıda belli hususları koyacak. 

Bir: O yazı bize geldikten sonra sırasıyla TTK Yönetim Kurulu’ndan çıkaracağız. Bir gündem sıralaması var. Bunu tekrar Resmi Gazete’de ilan edeceğiz. 

Bugün ayın 14’ü nereden bakarsanız bakın her şey sıkıştırılmış olduğunu düşünürsek kura çekimi Ocak ayının yarısından başlayıp Şubat ayının 1’ini bulur. Hazineden bugün yazı gelirse bir 45 günlük takvim var. Bu zorunlu takvim, biz buna müdahale edemiyoruz. 

KURA ÇEKİMİ OCAK AYINDA YAPILACAK

Genel Müdür Kazım Eroğlu ilgili kura çekim süreci için Ocak ayını gösterdi.

Bir Yorum

  1. Yas sınırı 30dami kaldi simdi. 30 üstüde bos gezsin. Vergi kira obu su dusunulmesin. 30 yasindan sonra demek insanlar ölü yerine geçiyor neresi adalet bunun

  2. Eyy yetkililer ey amirler 2009 dan sonra 2019a kadar alim yapmadiniz 10 sene once 22 yasindaydim simdi 32 benim vee benim gibilerin sucu ne birinden aciklama bekliyorum

  3. Yaş sınırını 30 diyorsunuz 30 dan sonrası insanlar ne yapacak işsizlik gittikce kötüleşiyor her şeye zam ne yapacak bu insanlar sizde gereken neyse onu yapın

  4. Bu milleti kandırmanın anlamı Yok yıl başından önce alınacaktı