Ekonomi

TTK'ya 1500 Personel Alımının Ne Zaman Yapılacağı Belli Oldu!

Bayramlaşma törenin de ZGC yönetim kurulu, onur kurulu ve denetim kurulu hazır bulundu.

Ayrıca bayramlaşma törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak milletvekili Polat Türkmen ve AK Parti il yönetim kurulu üyesi Sebahattin Gülay’ da katılım sağladı.

Gün boyu süren bayramlaşma törenin de, Çaycuma Gazeteciler Derneği (ÇGD) Başkan yardımcısı Davut Uyar, EGD asil üyeleri Haydar Yağız ve Hakan Kurttekin, Zonguldak il geneli gazeteciler yer aldığı görülürken törende ZGC başkan ve yönetim kurulu gelen meslektaşları ile bir araya geldi.

Orada açıklamalarda bulunan AK Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen yerel seçimlerin gününde yapılacağını, seçim hazırlıklarının Eylül ayı itibarı ile başlayacağı, Aralık ayına kadar tüm seçim çalışmalarının aday adayları nezdinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Diğer yandan TTK 1500 işçi alımının tek seferde yapılabilmesi adına çalışmaların devam ettiğini Aralık ayında veya yakın zaman da, tek seferde 1500 işçi alımının toplu bir şekilde yapılması, bu konuda TTK, GMİS ve Enerji Bakanlığı yetkilileri ile görüştüklerini, işçi alımın tek sefer gerçekleşmesi adına olumlu görüşler aldıklarını bu yönde de yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum