Ekonomi

Tüm ihtiyaçlar için 50 bin lira nakit veriliyor! İşte vade sayısı ve faiz oranı

Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 50 bin lira kredi verildiği baz alındığında 36 ay vade imkanı bulunuyor. Bunun yanı sıra kredi için işletilecek olan faiz oranı da yüzde 1,54 olarak belirtildi. Bu kapsamda geri ödeme taksit tutarı da 1914 lira olak duyuruldu.

Bu krediye başvuru yapmak için isteyenlerin 18 yaşından büyük olması gerekirken risk ve istihbaratta olumsuzluk olmaması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kredi başvurusu için bazı belgeler gerekmektedir. 

BAŞVURU BELGELERİ

Kredi başvurusu için belirtilen belgeler ise şöyle:

Kimlik belgesi (Vatandaşlık numarasının yer aldığı nüfus cüzdanı veya Pasaport)

Adres belgesi

Son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası (Faturalar, kişinin kendi adına ya da aynı soyadı taşıyan aile bireylerinden biri adına düzenlenmiş olmalıdır.

Fatura temin edilemiyor ise son bir aya ait ikametgah belgesi getirilebilir.)

Gelir belgesi

Gelir belgesi ise ücretli çalışan, kamu çalışanı, emekli, serbest çalışan ve menkul geliri elde edenler için sınıflandırılmıştı.

BAŞVURU DETAYLARI

Krediye başvuru yapacak olan vatandaşlar Kısa Başvuru, Web Kredi, Akbank Direkt İnternet Kredi, Tıklayın Sizi Arayalım, ​SMS Kredi, Telefon Şubesi Kredi gibi başvuru seçenekleriyle işlemlerini yapabilecektir.

Detaylar için TIKLAYIN.