Ekonomi

Ünlü markadan dev hizmet! İhtiyaç sahiplerine 40 ton beyaz et bağışı başladı!

Banvit, koronavirüs salgını kapsamında, ihtiyacı olan 65 yaş üstü vatandaşlara beyaz et yardım kampanyasının başladığını duyurdu. Banvit CEO’su Tolga Gündüz, yapmış olduğu açıklamada, çalışanların ve ekiplerinin sağlığını her şeyin önünde tuttuklarını ifade ederek, vatandaşlara gıda yardımıyla destek olmak istediklerini ifade etti.

“AKTİF OLDUĞUMUZ ŞEHİRLERDE”

Banvit markasının yapmış olduğu açıklamada, görüşlerine yer verilen CEO Tolga Gündüz, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren vatandaşlara beyaz et yardımı yapmak istediklerini ifade etti. Gündüz, açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Tüm dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla gıda yardımı yapmak istedik. Bu bağlamda aktif olduğumuz şehirlerde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın önceliklendirileceği bir sistemle beyaz et bağışı yapmak için yardımlarımızı başlattık”

Ünlü markadan dev hizmet! İhtiyaç sahiplerine 40 ton beyaz et bağışı başladı!

BAZI ÜRÜNLER PİŞMİŞ OLARAK ULAŞACAK

Şehirlerdeki uygunluk durumuna göre bazı vatandaşlara paket bazı vatandaşlara da pişmiş olarak ürünlerinin ulaştırılacağını ifade eden CEO Gündüz, açıklamasında, “Şehirlerimizin uygunluk durumuna göre bazı yerlerde doğrudan paket ürün teslimatı yapılırken bazı şehirlerde ürünlerimizi pişmiş olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturacağız. Türkiye’nin lider beyaz et üreticilerinden biri olarak toplumumuz için ürettiğimiz temel gıda maddelerinin, özellikle böyle zor günlerde, ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz ve bunun bize yüklediği sorumluluğun farkındayız” dedi.

HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK

Gündüz, yapmış olduğu açıklamasında ekip arkadaşlarına fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti. Banvit markasının hizmet vermeye devam edeceğini, “Başta sahada görev yapanlar olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri çaba ve fedakârlık için çok teşekkür ediyorum. Banvit, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize hizmet etmeye devam edecektir” sözleriyle açıkladı.

Ünlü markadan dev hizmet! İhtiyaç sahiplerine 40 ton beyaz et bağışı başladı!