Ekonomi

VakıfBank Bayram Kredisi İmkanları (Faiz Oranları ve Başvuru Detayları)

VakıfBank, müşterilerinin bayram ihtiyaçlarını rahat karşılayabilmeleri için uygun vade ve ödeme seçenekleriyle dolu kredi kampanyalarını başlattı. VakıfBank bayram kredisini yüzde 1,14’ten başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi olarak başlattı.

İHTİYAÇ KREDİSİ

VakıfBank’tan kamu çalışanları yüzde 1.14’ten başlayan, emekliler e özel sektör çalışanları yüzde 1,16’dan başlayan faiz oranları ile kredi -kullanabiliyorlar. Kredi miktarı ise 1.000 TL ile 90.000 TL olarak belirlendi. Vatandaşlar VakıfBank Geleneksel Bayram Kredisi kullanabilmek için şubeye gitmeden cep telefonu üzerinden başvuru yapabiliyorlar. Cep telefonu üzerinden başvuru yapmak için aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No. ve aylık gelir miktarı yazıp 5724’e SMS göndermek yeterli olacak.

OTOMOBİL KREDİSİ

Ayrıca VakıfBank tarafından bayrama özel olarak otomobil alacaklar için de  kredi imkanı açıldı. VakıfBank, “Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi” ise yüzde 1.11’den başlayan faiz oranı ile 48 aya varan vade seçenekleri ile müşterilerini rahatlatmayı hedefliyor.

Kamupersoneli.net – ANKARA