Ekonomi

Yapıkredi Bankası Bayrama Özel Kredi 2016

Bankalar Ramazan Bayramı için hazırladıkları kredi kampanyalarının tanıtımlarına başladı. Birçok büyük banka, 2016 yılının Ramazan Bayramı için özel kredi kampanyası düzenledi. Müşterilerine yarattığı güven ile en çok kredi çekilen bankalardan biri olan Yapıkredi Bankası da bayrama özel kredi koşullarını tanıttı. Yapıkredi Bankası Bayrama Özel Kredi 2016 yılında uygun faiz oranları ve vade imkanıyla dikkat çekiyor.

GÜNDE 10 TL’DEN BAYRAM KREDİSİ
Yapıkredi Bankası günde 10 TL’den 9.000 TL’ye kadar bayram kredisi veriyor. Bayram öncesi ihtiyaçların artmasıyla birlikte krediye ihtiyacınız olabilir. Yapıkredi’nin bayram için özel düzenlemiş olduğu kredi kampanyası bütçenize uygun olabilir. Günde 10 TL’den 9.000 TL kredi veren Yapıkredi Bankası, 36 ay vade imkanı sunuyor. 

Yapıkredi Bankası Bayrama Özel Kredi 2016 yılında kampanya kapsamında en düşük kredi tutarı 1.000 en yüksek kredi tutarı ise 10.000 olarak belirlenmiştir. Kampanyaya Yapıkredi intervet ve mobil şubeden başvurabilirsiniz. Kampanya 6 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında 9.000 TL, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi için geçerlidir. Taksit tutarları, eşit taksit ödemeli yönteme göre hesaplanmış olup, hesaplamalara vergi ve fon dahil edilmiştir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. aylık akdi faiz oranını, kredi tahsis ücretini ve kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kredinizle birlikte grup hayat sigortası yaptırmanız durumunda geçerli olacak sigorta tutarı 60-70 TL arasındadır.

Kamupersoneli.net | Ankara