Ekonomi

Yayınevleri Taşeron Sınavına İlişkin Hazırlık Kitabı Yayımladı

Türkiye’nin gündeminde yer alan taşeron işçilerine kadro düzenlemesinde sınav şartı getirilmesi ile birlikte yayınevleri de harekete geçti. Hükümetin açıkladığı taşeron işçilere kadro düzenlemesinde sınav şartının bulunmasıyla yayınevleri, sınav ve mülakat hazırlık kitabı yayımladı.

Taşeron işçilerine yönelik çalışmalar devam ederken, binlerce taşeron işçi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun açıkladığı sınav şartına takıldı. Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerindeki 400 bin taşeron işçiyi ilgilendiren kadro düzenlemesinin tamamlanmasına yönelik çalışmalar hala devam ediyor. 

Sınava Hazırlık Kitabı Yayımlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun açıkladığı sınav şartına ilişkin çalışmalar başlatan yayınevleri, , sınavın içeriği ve zorluğuyla ilgili kaygılarından yola çıkarak, taşerondan kadroya geçiş sınavlarına yönelik mülakat ve yazılı sınav hazırlık kitabı yayımladı.

Yayımlanan bu hazırlık kitaplarının fiyatları ise 30 ile 45 lira arasında değişiklik gösteriyor. Kitapçıkların içeriğinde ise Türkçe, matematik ve tarih gibi derslerin yanı sıra genel yetenek testleri ve mülakatla ilgili konular yer alıyor. 

Bir Yorum

  1. Walla kendiler söylüyor. Sonra kendiler bakıyorlar söylediklerine inanamıyorlar. Belkide inanıyorlar

  2. bır daha kım geleır arkandan böyle yap sen kadro de içinden bin kadro çıkar halk …..