Ekonomi

Yeni Yılın İlk Kötü Haberi Araç Sahiplerine Geldi ! Büyük Zam Geliyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından bir açıklama yapıldı ve motorin fiyatlarına zam yapılacağı ifade edildi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından motorinin litre fiyatı için ilk zam haberi geldi. Peki motorinin litre fiyatı ne kadar olacak? Tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikasının sosyal medya hesabı üzerinden yeni yılın ilk zam haberi verildi. Yeni yılda araç sahiplerinin ilk kötü haberi oldu. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikasının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre bu gece yarısından itibaren zam bekleniyor.

MOTORİNE ZAM

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikasının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre 6 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubunda  7 ile 8 kuruş arasında zam beklendiği ifade edildi. Söz konusu açıklamada 5 – 8 Ocak 2018 tarihlerinde de benzin grubunda fiyat değişikliği beklendiği bildirildi.

PÜİS’TEN YAPILAN AÇIKLAMA

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikasının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada “06 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunda 7-9 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. 05-08 Ocak 2018 tarihlerinde benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA