Ekonomi

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faizlerinde Şok İndirim !

Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bankaların konut kredisi faiz oranlarını düşürmeleri için bir talimat verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatının ardından başta Ziraat Bankası olmak üzere hemen hemen bütün bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Uygulamanın amacı, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak ve ev sahibi olmak isteyen herkese ev sahibi olma fırsatı vermek idi.

Ziraat Bankası, kredi faiz oranlarında ilk indirimini faiz oranlarını 0,95’e çekerek yaptı. Ardından konut kredisi faiz oranlarında bir indirim daha uygulayarak 0,82’ye indirdi. Bu oranla Ziraat Bankası, konut kredisi faiz oranlarının çok altına inmiş oldu. Üstelik bu faiz oranlarında 24 aya kadar vade imkanı sunuyor banka.

24-60 ay arası vade oranlarında ise faiz oranlarını 0,90 olacak şekilde ayarlanmış. 

Kredi faiz oranlarının düşük olması, vade seçeneklerinin fazla olmasının yanı sıra Ziraat Bankası bir müjde daha veriyor müşterilerine. Düşük faiz oranlı bu konut kredisinde çekilebilecek en yüksek tutar 1 Milyon TL ! Alınacak evin değerinin %80’ine kadar kredi miktarı kullanılabiliyor. 

Ziraat Bankası’nın düşük faiz oranlı konut kredisinden faydalanmak için en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|Ankara