Ekonomi

Ziraat Bankasından yeni kampanya: İhtiyaçlarınızı karşılarken paranız para kazanacak

Ziraat Bankası tarafından yeni bir kampanya duyuruldu ve bu kampanya kapsamında avans kredisi verileceği belirtildi. Bu avans kredisi kapsamında ihtiyaçlar karşılanırken oaranızın para kazanmaya devam edeceği belirtildi. Bu kredi Ziraat Bankasında vadeli, vadesiz ve yatırım hesabı olan vatandaşlara verilecek ve 6 aylık vade imkanı bulunacak.

6 AY VADE İMKANI 

Ziraat Bankası tarfaından duyurulan bu kredide 6 vade imkanı bulunmaktadır. Ayrıca bu kredi kapsamında tek taksitli ödeme imkanı da bulunmaktadır.

Ayrıca bu kampanyada teminat olrak banka nezdindeki Vadesiz / Vadeli TP/YP Mevduat Hesabı, Repo, Hazine Bonosu, Devlet Tahvili, Eurobond ve Bankamız B Tipi Yatırım Fonu rehni alınmaktadır.

BAŞVURULAR ZİRAAT BANKASI ŞUBESİNDEN

Bunun yanı sıra Ziraat Bankasından bu krediyi kullanan vatandaşlara ayrıca olarak Hayat Sigortası ürünü sunulmaktadır. 

Kredi kullanacak olanlara sunulan bu hayat sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulduğu bilgisi paylaşıldı. Ayrıca Ziraat Bankası şubelerinin Türkiye Hayat ve Eemeklilik A. Ş. acentesi olduğu bilgisi verildi

İhtiyaçlar karşılanırken bankadaki paranızın para kazanması yani avans kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Ziraat Bankası şubelerine başvurmaları gerekmektedir. 

Detaylar için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET / ÖZEL HABER