Ekpss

2016-1 EKPSS Kadrolarını Excel Ortamında Hazırladık

 TERCİHLER 13 – 22 TEMMUZ ARASINDA !

24 Nisan 2016 tarihinde yapılan 2016 yılına ait Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ye ait sonuçlar açıklandıktan sonra adaylar merakla hem kadro sayılarını hem de tercih işlemlerine odaklanmıştı. Kadro sayılarının dağılımı Ramazan Bayramından önce Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu tarafından sosyal medya aracılığı ile açıklanmış ve ön lisans ve lisans mezunu adayları kendileri için ayrılan kadro sayısına tepkilerini dile getirmişlerdi.

Bu tepkiler hiçbir yetkili tarafından duyulmaması ve kadrolarda herhangi bir değişiklik yapılmaması sonucunda tercih işlemleri bugün itibaren başladı ve ÖSYM 2016/1 EKPSS tercih kılavuzunu ve kadroları yayımladı.

Adaylar tercih işlemlerini 13 – 22 Temmuz 2016 tarihleri arasında ÖSYM ekranından yapacaklar. Engelli vatandaşlarımıza kolaylık olması bakımından KamuPersoneli.Net olarak 2016/1 EKPSS kadrolarını eğitim düzeyine göre excel formatında hazırlamış bulunmaktadır. Amacımız engelli adaylarımızın excel formatından ilgili kadronun niteliklerine bakarak tercih işlemlerini kolaylıkla yapabilmelerini sağlamak

Bir Yorum

  1. PAYLAŞTIĞINIZ ÖN-LİSANS EXCEL DOSYASINDA TOPLAM KADRO 1327 ADET GÖRÜNÜYOR. NORMALDE 1340 OLMASI LAZIM. İNSANLARI YANILTMAMAK ADINA İSTERSENİZ BİR KONTROL EDİN. AYRICA TEŞEKKÜRLER. ÇOK YARDIMI OLUYOR SEÇİM YAPARKEN…. NOT: BENDE ÇEVİRDİM ÖNLİSANS KADROLARININ OLDUĞU PDF DOSYASINI EXCELE Bİ İNTERNET SAYFASI ARACILIĞIYLA BAYA DOĞRU ŞEKİLDE ÇEVİRDİ HİÇ Bİ EKSİK OLMADAN

  2. Hüseyin bey merhabalar;
    Uyarılarınız için teşekkür ediyoruz. Mevcut eğitim düzeylerine göre tüm kadrolar excel ortamında tekrar düzenlenmiş olup, mevcut bilgilerle değiştirilmiştir.