Ekpss

2016 EKPSS 6 Bin 113 Engelli Memur Ataması Sonuçları Açıklanıyor ! Cumhurbaşkanı Konuşuyor

 Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan konuşmasına salondaki herkesi selamlayarak başladı. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan: ” Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne Beştepe Millet Kongre ve Kültür merkezine, Bu gazi mekana evinize hoşgeldiniz.

Öncelikle bugün ataması yapılacak 6 bin 113 engelli kamu personelimize , görevlerinin hayırlı olmasını ALLAH(c.c) ‘dan temenni ediyorum. Engelli kardeşlerime çalışma hayatlarında başarılar temenni ediyorum. Sizler birer kader mahkumu değilsiniz.

Sizler her şeyinizle aklınızla ,zekanızla ,alın terinizle , Bileğinizle ürettiğinizin ve  ürettiklerinizle de bu ülkenin kalkınmasına katkıda buluınacak insanlarsınız.Değerli kardeşlerim biliyorsunuz 15 Temmuz gecesi, içinde bulunduğumuz “Millet kongre ve Kültür Merkezi”‘nin hemen önünde bulunan vatandaşlarımızın üzerine uçaklardan bomba atıldı, helikopterlerden ateş edildi. O gece sadece burada tam 38 vatandaşımız silahla bombayla vurularak yaralandı, 6 kardeşimiz de şehit oldu.  Ankara’daki şehitlerimizin toplam sayısı dün itibariyle 241 oldu. Yaralılarımızın sayısı 2 bin 194’dür. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimize ALLAH(C.C.)’dan rahmet , ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum.”

Bir Yorum

  1. başbakanımız demişdiki engelli vatandaşımızı magdur etmeyecegiz diyordu ama yapılan kura çekimlerinde 300 kişi neden açıkda kalmıştır birde bu kuraların ikincisi olcakmı

  2. Engelli sınavına girmiş olan tüm kişilerin en yüksek puandan en düşük puan almış herkesin bence işe yerleştirilmesi gerekir.Tercih pozisyonlarının daha çok olmasını düşünüyorum ancak bu şekil de engelli vatandaşlarımızın önünden engelleri kaldırırız sadece sınav yaparak bir kaç kişiye iş sağlamakla engellilerin iş sorunu asla çözülmez.

  3. slmm ben üçdefa aynı kura çekimlerine
    katıldım çıkmadı hayırlısı diyelim çıkmayanlar içinde bir kura daha ola bilme ihtimali varmı

  4. Ekpss tercih sayısı çok az ve neden bizim branş siralamamız açıklanmıyor madem engelleri kaldırmak istiyorsunuz sonuna kadar yapın herşeyi ekpsseye yeteri kadarıyla özen gösterilmiyor