Ekpss

DPB, 2016/1 EKPSS kadro dağılımını açıklandı

 Engelli memur adaylarının merakla beklediği 2016/1 EKPSS eğitim düzeyine göre kadro dağılımını Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali KUMBUZOĞLU sosyal medya aracılığı ile açıkladı. İşte kura – lise – ön lisans ve lisans düzeyine düşen kadro sayıları.

 

TWİTTER ÜZERİNDEN AÇIKLANDI

24 Nisan 2016 tarihinde yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonrasında adaylar önce sonuçların sonra da kadro dağılımını bekliyorlardı.

Tercih işlemlerinin 13 Temmuz tarihinde başlayacak olan 2016/1 EKPSS tercihlerine ait eğitim düzeylerine göre kadro sayılarını Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali KUMBUZOĞLU’nun twitter üzerinden açıklaması adaylar arasında şaşkınlıkla karşılandı.

İşte Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali KUMBUZOĞLU nun twitter üzerinden yapmış olduğu o paylaşım

Tercih işlemleri 13 – 22 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak olan kadroların 12 gün önceden hemde twitter üzerinden açıklanması adaylarda şaşkınlık yaratırken, yapılan değerlendirme neticesinde bu atamalardan yine aslan payını 2.514 sayı ile orta öğretim (lise) mezunlarının alması, son atamada olduğu gibi bu atamada da ön lisans ve lisans kadrolarına beklenilenden çok az kadro verilmesi bu eğitim düzeyinde olan kişileri isyan ettireceği düşünülmekte.

Bir Yorum

  1. hz imam mehdi 2019 da gelecek ; ne yapın ne edin 2019 da kabe'ye gidin !!! sakın unutmayın !!!

  2. da geliyor ! ne yapın ne edin 2019 ramazanında kabe'de olun ! sakın unutmayın ve bu haberi internette yayın ! :) bu size vazife dir ! :) :D

  3. oha sen şimdi gelecekten mi bahsediyorsun birde kaç yılında ölecegini
    de söyle o zaman töbe de dininden olacaksın GELECEĞİ ALLAH TAN BASKA KİMSE BİLEMEZ