Ekpss

EKPSS ve Kura İle Kamuya Engelli Atama Töreni Gerçekleştiriliyor

Türkiye İş Kurumu’nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama paylaşıldı. Söz konusu açıklamada EKPSS ve kura yöntemi ile kamu kurum ve kuruluşlarına engelli atama töreninin gerçekleştirildiği ifade edildi. İŞKUR tarafından yapılan paylaşımın detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

İŞKUR’DAN YAPILAN PAYLAŞIM

Türkiye İş Kurumunun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda “Engelli vatandaşlarımızın EKPSS ve Kura yöntemiyle kamu kurumlarına yerleştirilmesi töreni bugün gerçekleştiriliyor.” ifadelerine yer verildi. 

Ayrıca gerçekleştirilen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan bir açıklama yaptı. Emine Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“ENGELLİLERE TAYİN HAKKI”

Engelliliklere diledikleri yere tayin hakkı getirildi. Burada altını çizmek gerekir bu imkanlar onların tabı hakkıdır. İnsanı yasat k devlet yasasın. Sadece kamuda değil özel sektörde de teşvik lazım. Girişimcilik hakkı verilip hibe desteği verilmelidir. Spordan sanata her alanda başarılı kardeşlerimiz var. Dünyanın dört bir yanında bayrağımız dalgalanıyor. Asıl olan zihinlerdeki engeli kaldırmak. Engelleri asmak bir inanç meselesidir. Bunun için ortak bilinç lazım. Bize yakışan sadece güçlünün ayakta kaldığı değil herkesin düzgünce yasadığı bir toplumsal düzen inşa etmektir.

Konu ile ilgili olarak EKPSS ve kura tercih sonuçları açılandığında sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bu son yapılan atama adeta alay etmek gibi bır şey yahu arkadaş diyanet bu ülkenin kurumu değilmi bır tek kadro bile verilmedi.Umarim yetkililer 3.bır alım yaparlar.