Ekpss

Haberimizden Sonra… 2017 EKPSS Tercih Sonuçları ÖSYM Tarafından Açıklandı !

EKPSS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kamupersoneli.net olarak yaptığımız “Sayın Yetkililer! EKPSS Tercih Sonuçları Artık Açıklanmalıdır” başlıklı haberimizden sonra .Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2017 EKPSS tercih sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

EKPSS Tercih Sonuçları İçin TIKLAYIN.

BAŞVURULAR 12 – 21 TEMMUZ ARASINDA YAPILDI

Bilindiği gibi adaylar 2545 kadro için 12 Temmuz 2017 ile 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında tercih başvurularını yaptılar. Adaylar tercihlerini ÖSYM internet adresi https://ais.osym.gov.tr web adresi üzerinden gerçekleştir gerçekleştirdiler.

2016-EKPSS’ye girmiş veya 2016-Kura ile yerleştirme için başvuru yapmış olan adaylar 2017 EKPSS 2545 kadro için tercih başvurusunda bulundular. 

ÖSYM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

2017 EKPSS/Kura İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

2017 yılında uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme işlemi sonuçları, 24 Ağustos 2017 tarihinde saat 12:35’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Neyedir ki atanamadık yeleşemedik bu kıt az kontenjandan dolayı yine dışarda kaldık oysa bize Vaad edilen 10 bin kadroydu peki nerde

  2. Say'ın kamupeesonel .net sizden ricamız bunu gündemde tutmak atanamayan engellilere bi şans daha tanımaktır

  3. Hocam 58 puanla hizmetli memur atanabilirmiyim. Hangi şehire yardım edin bu konuda bana.