Ekpss

ÖSYM, 2018/2 EKPSS Takvimini Açıklamayı Düşünüyor Mu?

Kamupersoneli.net olarak EKPSS ile alakalı olarak detayları okurlarımızla paylaşıyoruz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi başkanlığı tarafından gerçekleştirilen EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) tercihlerinin ne zaman ve hangi tarihlerde gerçekleştirileceğiyle alakalı olarak sorular soruluyor.

Atanmak isteyen engelli adayları için 2018/2 EKPSS tercihleri ne zaman başlayacağı merak edilirken bizlerde adayların taleplerini dile getiriyoruz.

2018/1 DÜZENLENDİ 2018/2 BEKLENİYOR

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesinde 22 Nisan 2018 tarihinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyen binlerce engelli adaylarına yönelik olarak EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) gerçekleştirilmiş ve sınav sonuçları ise 17 Mayıs 2018 tarihinde açıklanmıştı.

Daha sonra ÖSYM tarafından 8-16 Mart tarihleri arasında tercih işlemleri alınmıştı.

PEKİ ÖSYM 2018/2 EKPPS TAKVİMİNİ AÇIKLAMAYI DÜŞÜNÜYOR MU?

Birinci dönemde gerçekleştirilen sınavın üzerinden aylar geçmesine rağmen ÖSYM 2018/2 EKPSS takvimi ile alakalı olarak resmi bir açıklama yapmadı.

Adayların kamupersoneli.net olarak bizlerde ilettikleri mesajlarda bu belirsizliğe son verilmesini istediklerini ve çalışma düzenlemelerini yapılan açıklamalara göre uygulayacaklarını bildiriyorlar.

ÖSYM olarak gereğinin yapılması gerekmekte ve adayların talepleri neticesinde açıklama yapılması en doğru karar olacaktır…

Bir Yorum

  1. teşekkürler sesimiz olduğunuz için ''kamupersoneli.net''

  2. üzerinden 6 ay geçen bu sınav için atamayı düşünmeliler ki artık adalet yerini bulsun.

  3. Yeter artık klavuzu yayınlayın kontenjan ve kadro sayıları açıklansın bizi kandırmayın nereye kadar geçiştirmeyle sürdüreceksiniz en az 5000 alım olmalı

  4. inşAllahhh hayırlısı olur hepimiz icin… Rabbim herkesin gönlüne göre versin… Acıklansın ama artık…

  5. yeter artık engelli adaylar cevap bekliyor. artık neyi bekliyorsunuz. çok bunaldık. bizim elimizde de seçimde oy kullanmak var .

  6. Allah yardımcınız olsun bu sınav hiç iç acıcı deil arada 6 ay geçen sınavda tercih yapacak milletle dalga veriliyo gibi geldi bana engelli kardeslerim herşey olacağına varır biraz daha sabirr

  7. Kaç ay gecti beklemekten yorulduk resmen unutulduk ne kadar daha bekletecekler??sesimiz olduğunuz için çok teşekkürler"kamupersoneli.net"

  8. Malesef 4 duvar arasında engelli arkadaşlar yaşam savaşı veriyor. Bunu dur denmeli. Engellilere engel olmak adeletsizliğin temellerindedir.

  9. Yeter artık bıktık beklemekten Ekpss tercih klavuzu yayınlansın artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr aylardır bekliyoruz söz verilen 5bin atamanın yapılmasını istiyoruz