Ekpss

ÖSYM, engelli memur adaylarını mağdur ediyor

BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Engelli memur adayları kamu kurum ve kuruluşlarında engelli statüsünde görev yapabilmek için girmiş oldukları 2016 EKPSS ye ait tercih sonuçlarının açıklanmasını merakla bekliyorlar. Adaylar uzatılan tercih tarihi olan 29 Temmuz 2016 tarihinden itibaren 2016/1 EKPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda merak içerisinde olup, ÖSYM’nin 11 günden beri konu ile ilgili herhangi bir açıklama dahi yapmaması engelli adayları daha da tedirgin yapmakta.

EN AZINDAN BİR AÇIKLAMA

Engelli memur adayları, ÖSYM’nin engelli vatandaşlara olan tutumunu anlamakta güçlük çektiklerini belirterek, en azından ne zaman açıklanacağına dair ÖSYM’den bir açıklama beklediklerini ifade etmekteler.

ÖSMY’nin engelli memur adayları daha fazla mağdur etmemesi gerektiğini ve 29 Temmuz 2016 tarihi itibari ile yapılan 2016/1 EKPSS tercih sonuçlarının bir an önce açıklaması gerektiğini tüm engelli memur adayları adına belirtmek istiyoruz.

NOT: Kamupersoneli.net tarafından hazırlanan bu haber  “www.kamupersoneli.net” şeklinde aktif link verilmeden kesinlikle kullanılamaz. Aksi takdirde tüm yasal girişimler yapılacaktır.

Bir Yorum

  1. üzülmeyin arkadaşlar ösym nin sonuçları neden geç açıkladığının takipçisi olacam ve açıklansada bunu öğrenecem size söz veriyorum……gerekirse ösym yede gitcem zaten çeşitli başvurularım ve önerilerim olacak……

  2. ösym bizi gerçekten bizi mağdur ediyorsunuz en azından bi açıklama yapın

  3. Ben engeliyim elim sakat 3tane çocuğumu var ben kiradayim bas vuru yaptim Allah rizasi bana kadro verin bu 8 yil bas vuru yapiyurum