• Haberler
  • Gündem
  • Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla İBB'den Yenikapı'daki araçlarla ilgili açıklama

Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla İBB'den Yenikapı'daki araçlarla ilgili açıklama

İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Yavuz Erkut, Yenikapı'da sergilenen lüks araçlar hakkında açıklama yaptı.Yavuz Erkut'un açıklamaları şöyle oldu: Rakamlar ortaya çıkınca değerlendirme yapılacaktır.

İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Yavuz Erkut, Yenikapı’da sergilenen lüks araçlar hakkında açıklama yaptı.

Yavuz Erkut’un açıklamaları şöyle oldu:

Rakamlar ortaya çıkınca değerlendirme yapılacaktır. Bu tür çalışmalara devam ediyoruz. Netleştikçe kamuoyuyla paylaşacağız. Verilerde uyumsuzluk var. Silinmiş görünüyor.

Bu bir israfla mücadele dönemi. Başkanımızın da defalarca dile getirdiği gibi kaynağı tasarrufla sağlayacağız. Buradan elde edilen kaynaklarla daha iyi tasarruflar yapılacağını düşünüyoruz.

Yasal mevzuatta hiçbir belediyede makam aracı yok. Hizmet aracı hepsi. Toplam rakama baktığımızda yüzde 20’lik tasarruf görüyoruz.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme