Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Hakkında Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Açıklama!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulundu.Kılıçdaroğlu, 'Emeklilikte yaşa takılanlar' ile alakalı olarak hükümeti eleştirdi ve 'SGK bunu kaldıramazmış.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Kılıçdaroğlu, "Emeklilikte yaşa takılanlar" ile alakalı olarak hükümeti eleştirdi ve "SGK bunu kaldıramazmış. Sosyal Güvenlik Kurumu'nu batıranlar bunlar" dedi.
Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarında ise;
"Sosyal güvenlik bir haktır. Emeklilikte yaşa takılanlar bizim de hakkımız var diyorlar. Hakkımız elimizden alındı, hakkımızı teslim edin diyor.
Erdoğan maliyet 750 milyar lira diyor. Tamamen uydurma. 'Ekonomik kurtuluş savaşı verdiğimiz dönemde fırsatçılar ve bunlar türedi' diyor.
Sen 46 yaşında emekli oluyorsun o da diyor ben de 46 yaşında emekli olayım diye.
Kendi vatandaşına 'türedi' diyen tek kişi var o da Erdoğan'dır. Suriyelilere 35 milyar lira harcarsın hak arayana da türedi dersin.
Senin yazlık, kışlık, uçan sarayın var. Garibanın nesi var? SGK bunu kaldıramazmış. Sosyal Güvenlik Kurumu'nu batıranlar bunlar." dedi.
Kamupersoneli.net
Bakmadan Geçme





