Emlak

Emlak Konut Ankara Projeleri ve Fiyatları

Emlak Konut Ankara Projeleri 2017

Gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından yurt genelinde büyük bir seferberliğin başlatılmasını sağlayan Emlak Konut 30 proje için faizsiz konut kredisi kullanımını sağlayarak büyük bir ilke imza atmıştı. Düzenlenen Emlak Konut Ankara kampanyası ile belirlenen kontenjanlar dahilinde faizsiz konut satışları yapılarak büyük avantaljar sağlanmıştı. Düzenlenen kampanyalar sona ersede yine Emlak Konut Ankara projeleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şu anda Ankara il sınırları içerisinde Emlak Konut tarafından satışlarına devam edilen 3 proje yer alıyor.

Emlak Konut Başkent Emlak Konutları Fiyatları 2017

Bunlardan ilki Emlak Konut Başkent Emlak Konutları projesi olarak öne çıkıyor. Projede 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Ödemelerini peşin olarak yapan kişilere aşağıda yer alan fiyatlardan yüzde 15 oranında peşin ödeme indirimi yapılırken 1.500 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olma imkanı sağlanıyor. Başkent emlak konutları 2+1 daireler 738 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken seçilen daire tipine göre fiyatlar 1 milyon 61 bin liraya kadar yükseliyor. Başkent Emlak Konutları 3+1 daireler 921 bin liradan başlayan fiyatlarla ve 4+1 daireler de 1 milyon 197 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki en düşük daire fiyatı 738 bin lira en yüksek daire fiyatı ise 1 milyon 414 bin lira olarak uygulanıyor. 

Emlak Konut Koordinat Çayyolu Fiyatlar 2017 Listesi

Ankara’nın en nezih yerleri arasında yer alan Çayyolu sınırları içerisinde yapımına devam edilen Koordinat Çayyolu konut projesi Emlak Konut GYO ve YP İnşaat ortaklığı ile gerçekleştiriliyor. Projede 1+1 daire seçeneğinden başlayarak 5+1 teras dairelere kadar farklı çok sayıda daire seçeneği sunuluyor. Toplamda 427 adet konutun üretileceği projede peşin ödeme indirimi ve konut kredisi desteği de veriliyor. Koordinat Çayyolu daire fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor:

Koordinat Çayyolu Ankara 1+1 Daire Başlangıç Fiyatı 494 Bin TL 

Koordinat Çayyolu Ankara 2+1 Daire Başlangıç Fiyatı 529 Bin TL 

Koordinat Çayyolu Ankara 3+1 Daire Başlangıç Fiyatı 789 Bin TL 

Koordinat Çayyolu Ankara 4+1 Daire Başlangıç Fiyatı 961 Bin TL 

Koordinat Çayyolu Ankara 5+1 Daire Başlangıç Fiyatı 1 Milyon 516 Bin TL