Emlak

Konut Fiyatlarına Yüzde 20 İndirim Kampanyası Bitiyor

Aralarında Türkiye’nin en büyük inşaat markalarının da yer aldığı 41 marka tarafından başlatılan ve 150 konut projesi ile start alan konut fiyatlarına yüzde 20 indirim kampanyası büyük ilgi gördü. Konut stoklarının hızlı bir şekilde erimesini sağlayan kampanya ne yazık ki 30 Haziran 2018 itibari ile sona eriyor. 

Alım Fırsatı Hala Devam Ediyor 

GYODER, KONUTDER ve İNDER ortak girişimi ile başlatılan kampanyada satışlar tüm hızı ile devam ederken konut projelerinin satış ofislerinde ise son başvuru günü olması nedeni ile büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Pazartesi günü hem konut indirimi kampanyası sona erecek hem de konut kredisi faiz oranları yeniden yükselecek. Yani Pazartesi günü ev satın almak isteyen kişiler büyük bir zarara uğrayacak. Bu nedenle konut markaları vatandaşları hafta sonu satış ofislerine davet ediyor. 

Konutta İndirim Kampanyası 30 Haziran 2018 Günü Sona Erecek!

İndirimli konut fiyatları üzerinden ev sahibi olmak isteyen kişiler için hafta sonu büyük bir alım fırsatına dönüşmüş oldu. Konut projelerinin satış ofisleri son günlerin yoğunluğu ile adeta dolup taşarken ev sahibi olmak isteyen kişiler avantajlı koşulları kaçırmak istemiyor. 

Konut markaları ise oluşan yoğun talebi karşılamak üzere hafta sonu mesai için hazırlanırken yine bu son talep dalgasında mümkün olduğunca fazla konut satmak için çeşitli avantajlar sunmaya hazırlanıyor. Yani “ev almak için en doğru zaman ne zaman?” sorusunun kesin yanıtı hiç tartışmasız bu hafta sonu olarak veriliyor. Ev sahibi olmak isteyen kişilerin hafta sonu mutlaka konut projeleri satış ofisleri ile irtibata geçerek indirimli konut fiyatları ve kampanya seçeneklerini değerlendirmeleri gerekiyor.