Emlak

Meva Şehir Projesinde Döviz Bozdurana 20 Bin Lira İndirim Kampanyası Başladı

Yükselen dolar kuru büyük tepki toplamaya devam ederken inşaat sektörü de yaşanan bu artışa dur demek adına döviz bozdurma kampanyasına katılma kararı aldı. Bu firmalardan biride Ünsal Grup oldu. 

Meva Şehir Konut Projesi İçin 20 Bin Lira İndirim Kararı Alındı 

Ankara’nın en büyük ve en köklü inşaat firmalarından biri olan Ünsal Grup tarafından inşa edilen Meva Şehir projesinde döviz bozduran kişilere 20 bin lira ekstra fiyat indirimi yapılacağı duyuruldu. Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Orhan Ünsal tarafından açıklanan kampanya için hiçbir sınırlama uygulanmasızın sadece döviz bozdurulması yeterli kabul edilerek 20 bin lira indirim yapılacağı açıklandı. 

Ekonomik Abluka Altındayız, Büyük Bir Savaş Yaşanıyor 

Ünsal yapmış olduğu açıklamada Türkiye’nin Amerika tarafından büyük bir ekonomik abluka altına alınmaya çalışıldığını söyleyerek kendilerinin de Ünsal Group olarak bu savaşta yer almak adına böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi. 

Kampanya şirketin üretmiş olduğu Meva Şehir konut projesi için geçerli olacak. Bu projeden daire satın almak isteyen kişilere döviz bozdurma dekontu ibraz etmeleri durumunda konut satın alırken ekstra 20 bin lira indirim yapılacak. 

Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal “Bu kampanyada özellikle altını ve dövizi olan vatandaşlarımızın, aynı zamanda gurbetçi vatandaşlarımızın ülkemizde yatırım yapmalarını teşvik etmek amacıyla projemizde fazladan 20 bin TL indirim yaparak, makbuzlarıyla gelen vatandaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla böyle bir kampanya düzenledik” dedi.