Emlak

Müjde 2019 Ödemeli Konut Satışları Başladı, Herkes Ev Sahibi Olacak!

Yani kampanyaya katılan konut projeleri üzerinden ev satın alan kişiler evlerinin tapusunu hemen satın alırken bu evin ödemelerine ise 2019 yılında başlayacak. Bu sayede konut yatırımı yapan kişilere büyük bir ödeme kolaylığı sunulurken aynı zamanda yatırım yapmak isteyen kişilere de kaçırılmayacak bir fırsat sunulmuş olacak. 

Üçüncü Konut Seferberliği Resmen Başladı 

İlk olarak 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan emlak seferberliğinin üçüncü ayağı olan yeni seferberlikte konut fiyatları yine son derece uygun seviyelere çekilirken bu yeni atakta ilk kez ödemelerin ötelenmesi de sağlanmış oldu. Bugün al sonra öde konut kampanyası kapsamında anlaşmalı bankalar üzerinden konut kredisi kullanan kişilerin bu kredinin ilk taksit tutarını dilerse 2019 yılının Ocak ayına öteleme hakkına sahip olacak. Kampanyanın en dikkat çekici yanı ise ötelemeli konut kredisi için bankaların ekstra bir faiz oranı uygulamayacak olması. 

İlk Etapta 22 Proje Satışa Sunuldu 

Emlak Konut GYO başkanlığında gerçekleştirilen kampanya kapsamında ilk etapta 22 projenin kampanya kapsamında satışa katıldığı duyuruldu. Peşin alım yapılması durumunda konutların belirlenen satış fiyatlarında yüzde 15 indirim yapılacağı duyurulurken ertelemeli konut kredisi kullanılmak istenmesi durumunda ise konutların yüzde 80 bedeli üzerinden kredi kullanımına izin verilecek. 

Şimdi Al 2019’da Öde Konut Kampanyaları Hangileri?

Büyükyalı İstanbul

Semt Bahçekent

Ebruli Ispartakule

Evora Denizli

Yeniköy Konakları

Tual Bahçekent

Koordinat Çayyolu

Sofaloca

Karat 34

Tual Adalar

Nidapark Kayaşehir

Nidapark Küçükyalı

Nidapark İstinye

Evvel/Adım İstanbul

Avrupark

Avrupark Hayat

Validebağ

Köy

İstmarina

Temaşehir

Avangart

Park Mavera