Emlak

TOKİ 167 Liradan Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Yapıyor!

Bankaların konut kredisi faiz oranları sürekli yükselmeye devam ederken taksitle konut satın almak isteyen alt ve orta gelir grubu haneler için tek umut TOKİ kaldı. 

TOKİ Ekim 2018 satış takvimi açıklandı. Açıklanan satış takvimine göre 1.165 adet konut aylık sadece 167 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulacak…

TOKİ Açık Satış Yöntemi İle Kurasız Konut Satışı Yapacak! 

Yeni satışa sunulan alt gelir grubu konutları için TOKİ kura yöntemi ile satış yaparken, daha önce satışa sunulan ve elde kalan konutlar için ise açık satış yöntemi ile başvuru önceliğine göre satış yapılacak. 

Yani satışa sunulan ucuz konutlar için ilk başvuruda bulunan kişiler konut stokuna göre ev sahibi olma şansı yakalayacak. Bu nedenle konutların satış takvimlerini takip etmek büyük önem taşıyor. 

Örneğin TOKİ Adıyaman Gerger konut projesi için elde kalan son 4 adet konut sadece 254 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulurken bu konutlar için başvurular açık satış yöntemi ile kabul edilecek. 

TOKİ Kırrıkale Çelebi konut projesi için ise elde kalan son 9 adet konut sadece ama sadece aylık 167 liradan başlayan taksitlerle yine başvuru önceliğine göre satılacak. 

Düşük Peşinatla Ev Satın Almak İsteyen Kişilere Hitap Ediyor! 

TOKİ düşük peşinatla ev satın almak isteyen kişilerin de tercihi olmaya devam ediyor. Kurum sadece 6 bin lira peşinatla ev sahibi olunmasının önünü açıyor. 

TOKİ 240 ay vadeli konut satışı yaparken bazı projelerde konut peşinatları 6 bin liraya kadar çekiliyor. Özellikle de alt gelir grubu 2+1 konutlarda ve 1+1 konutlarda cazip fiyat seçenekleri ile rekor başvuru rakamlarına ulaşılıyor.