Emlak

TOKİ Kayaşehir 605 Konut İçin Başvuru Süreci Sona Eriyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Kayaşehir konutları için başvurular yarın sona erecek. Konut satın almak isteyen kişilerin en geç 11 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapması gerekmekte.

Söz konusu projeden konut satın almak isteyenlerin başvurularını İstanbul’un sınırları içerisinde bulunan Halk Bankası şubelerinden yapmaları gerektiği belirtiliyor.

Konut sahibi olmak isteyenlerin ilgili şubeye giderek TOKİ Kayaşehir başvuru formu doldurmaları ve banka tarafından istenilen belgelerin eksiksiz doldurularak teslim edilmesi gerekiyor.

TOKİ tarafından yaıymlanan takvime göre TOKİ Kayaşehir konutlarının teslim tarihi olarak imzalanan sözleşme tarihini takip eden 18 ay içerisinde konutların teslim edileceği ifade ediliyor.

Ayrıca TOKİ Kayaşehir konutlarının teslim programıda ilerleyen günlerde kurum tarafından duyurulacak olan program için emlak365.com sitesini takip etmeniz gerekmektedir.

TOKİ Kayaşehir taksit ödemeleri ile sözleşmelerin imzalandığı tarihi takip eden aydan itibaren başlayacaktır.

TOKİ Kayaşehir konutlarının kuralarının 25 Nisan 2018 tarihinde çekileceği ifade edilirken düzenleenn çekilişin ardından hak sahipleriyle beraber sözleşme imzalama sürecinin başlayacağı belirtiliyor.