Emlak

TOKİ Torbalı Ayrancılar Kura Sonuçları 9 Temmuz İsim Listesi

TOKİ tarafından ucuz konut satışı yapılan alt gelir grubu konut projeleri arasında yer alan TOKİ Torbalı Ayrancılar konut projesi için kura çekilişi bugün saat 11.00 itibari ile yapılacak. 

TOKİ Ayrancılar alt gelir grubu 2+1 darie çekiliş sonuçları ve TOKİ Ayrancılar orta gelir grubu 3+1 daire çekiliş sonuçları anlık olarak isim listesi şeklinde yayımlanacak. 

Ayrancılar TOKİ Evleri İçin Satış Takvimi Nasıl İşleyecek?

Hatırlanacağı üzere Torbalı TOKİ evleri başvuru süreci 18 Haziran 2018 itibari ile başlamış ve 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam etmişti. Ziraat Bankası İzmir şubeleri üzerinden kabul edilen konut projesinde başvuru rekoru kırılmış ve satışa sunulan 315 adet konut için binlerce kişi başvuruda bulunmuştu. 

Projede yapılan başvuruda konut sahibi olan kişiler bugün saat 11.00 itibari ile yapılacak olan kura çekilişi ile belirlenmeye başlandı. İzmir Ayrancılar TOKİ başvurusu 2018 için hazırlanan listede yer alan kişiler arasından konut sahibi olacak olan kişileri belirlemek adına yapılacak olan kura çekilişi Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. 

Kura çekilişi sonucu ev satın almaya hak kazanan yani ismi TOKİ Torbalı Ayrancılar kura sonuçları listesinde yer alan kişiler ile 16 Temmuz itibari ile TOKİ konut satış sözleşmesi imzalanmaya başlanacak. İsmi çıkmayan kişiler için ise TOKİ kura para iadesi ya da TOKİ peşinat iadesi 12 Temmuz 2018 tarihinde başvuruda bulunulan banka şubesi üzerinden gerçekleştirilecek. 

Bir Yorum

  1. Ayrancılar TOKİ kura sonuçları nereden öğrenebilirim.

  2. Isminin.emin..olrak.kim.den.ogrene.bilirim

  3. Ben engelliyim evliyim 1kızım var. 12yıldır kira veriyorum enbüyük hayalim tokiden ev sahibi olmaktı ama olmadı ne yapabilirim burdan evsahibi olmak olabilir iyim.