Emlak

Türkiye'de MiaVita Beytepe İle Bir İlk! Bitcoin İle Ev Satışı Başladı

Projede yer alan konutlardan satın alan kişilerin bitcoin ile ödeme yapmayı tercih etmeleri durumunda aynı zamanda bu bir ilk anlamına gelecek ve bitcoin ödemesi ile ilk konut satışı gerçekleştirilmiş olacak. Peki, bitcoin nedir? Bitcoin dijital para birimi olarak kabul ediliyor ve sanal olarak üretilen para özel koda sahip olduğu için güvenilir bir şekilde kullanılabiliyor. 

MiaVita Beytepe Nerede?

Bitcoin ödemesi ile daire satışı gerçekleştireceğini duyurması ile dikkat çeken MiaVita Beytepe projesi adını da aldığı Ankara’nın Beytepe ilçesinde yer alıyor. Toplamda 5 bin metrekarelik büyük bir alanda kurulacak olan proje tek kule üzerinde yükselecek. Toplamda 114 daireden oluşacak olan projede 1+1 darie, 1+1 dubleks daire, 2+1 daire ve 3+1 daire olmak üzere farklı daire tipleri satışa sunulacak ve daire fiyatları seçilen daire tipine göre belirlenecek. 

MiaVita Beytepe Fiyatları Ne Kadar?

Projede yer alan en küçük daire 61 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire ise 161 metrekare büyüklüğe sahip olacak. Daire fiyatları konusunda lansmana özel fiyat fırsatları devam ederken MiaVita 1+1 daire fiyatları 300 bin liradan başlayacak. MiaVita 2+1 daire fiyatları ise 700 bin liradan başlayacak ve seçilen daire tipine göre bu fiyatlar 830 bin liraya kadar çıkabilecek. Projedeki en pahalı daireler ise 3+1 daire tipi olarak öne çıkıyor. MiaVita Beytepe 3+1 daireler 860 bin liradan başlarken fiyatlar 1 milyon 60 bin liraya kadar çıkacak. 

Ankara’da rezidans daire almak isteyen kişilere hitap eden proje kusursuz lokasyonu ve merkezi noktalara olan yakınlığı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kusursuz bir mimariyi üstün sosyal imkanlar ile sunan projede şu anda sunulan lansman fırsatları da kaçırılmaması gereken bir proje olarak kabul edilmesini sağlıyor.