Emlak

Yeni Konut Kampanyası Nasıl Olacak?

Ev satın almak isteyen kişilere sunulan büyük bir fırsat olarak öne çıkan yeni konut kampanyası için beklenen basın toplantısı duyurusu geldi. Basın toplantısı büyük bir ihtimalle yarın olmak üzere kesin olarak bu hafta içerisinde düzenlenecek. 

Sadece Sıfır Konutlar İçin İndirim Yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılacağı basın toplantısında yeni konut kampanyası duyurusu yapılacak ve tüm detaylar basın ile paylaşılacak. Yapılacak olan duyuru ile hangi firmaların kampanyaya katıldığı duyurulacak. 

KONUTDER, İNDER, GYODER, KİPAŞ ve Emlak Konut GYO projede yer alan 5 büyük konut markası olacak ve bu konut markalarının çatısı altında yer alan inşaat firmaları yeni konut kampanyasına katılacak. 

Kampanya kapsamında indirimli konut satışı yapılacağı belirlenen konut projelerinin isimleri vatandaşlara duyurulacak. Bu projelerde stokta olan daireler için yüzde 10 ile yüzde 20 arasında fiyat indirimi yapılırken bunun yanı sıra konut peşinatı yüzde 10 seviyesine çekilecek. 

Yine bu evleri satın alırken konut kredisi çekmek isteyen kişiler için müteahhitler yüzde 0,98 konut kredisi faiz oranı ile 120 ay vadeli konut satışı yapılacak. Yani bankalar devre dışı kalacak ve konut kredisi yerine inşaat firmaları kendi bünyelerinde 120 ay taksitle konut satışı yapacak. 

Bir Yorum