Emniyet Personeli

10 Bin Polis Özel Harekat ( PÖH ) Alımı Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek ?

10 BİN PÖH ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI 

2 Kasım 2016 tarihinde Özel Harekat Polisi alımları için başvurular Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinde başladı. Adaylar site üzerinde ki başvuru formunu doldurarak başvurularını tamamlayacaklardır. 

BAŞVURU SAYFASI ÇÖKTÜ

Binlerce PÖH adayı başvurularını tamamlamak için başvuru sayfasına giriş yaptı. Sonuç olarak yoğun ziyaretçi akımına uğrayan başvuru sayfası yanıt vermemeye başladı. Adaylar başvurularını birçok kez denedikten sonra gerçekleştirebildiler. Gerçekleşen sorun hakkında Polis Akademisi Başkanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. 

10 BİN PÖH ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ 

Yukarıda belirttiğimiz üzere başvurular Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresinde 2 Kasım 2016 tarihinde başladı. Ayrıca Devlet Personel Başkanlığı ve Polis Akademisi tarafından yayımlanan duyuruda başvuruların 14 Kasım 2016 tarihinde sona ereceği belirtildi. 

Tüm personel alımları, kamu haberleri, Polis Akademisi haberleri ve uygulanan sınav, mülakat sonuçlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Uygulanan tüm kamu sınavları ve mülakatları kapsamında en güncel ve en doğru bilgilere bu sayede kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net / ANKARA

Bir Yorum

  1. Yaş tahsisi olanların baş vırusu alınıyor amma alım şartlarının 2. Maddesinde 18 yaşından sonra yapılan yaş düzeltmelerinde önce ki yaş dikkate alınacaktır diliyor bilgisi olan varsa yardımcı olsun

  2. Ben yas tahsisi yaomadim ama yanlislikla yas tahsisi yaptim kismini isaretledim sonradan duzeltme de olmuyor sorun olur mu yada ne yapmaliyom yardim edin ya