Emniyet Personeli

12 Bin POMEM Alımı PÖH Olarak Mı Yapılacak?

Bilindiği gibi Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu geçtiğimiz haftalar bir açıklama yapmıştı. Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu açıklamalarında 21. dönem POMEM için 12 bin polis alımının olacağını ifade etmişti.

Bilindiği gibi 20 dönem POMEM sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada başvuruların yetersiz olduğu görüldü. 20. dönem POMEM alımında başvuruların yetersiz kaldığına ilişkin açıklama yapan Yozgat POMEM Müdürü açıklamalarında başvuruların yetersiz olduğunu ifade ederek 21. dönem POMEM için 12 bin polis alımı yapılacağını ifade etti. Yozgat POEMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu’nun yaptığı açıklamalar ise şöyle oldu;

“PLANLAMA YAPILDI”

“Türkiye genelindeki POMEM’lere ilişkin planlama yapıldı. Bu çerçevede Yozgat POMEM’e 620 erkek 400 bayan olmak üzere toplam bin 20 öğrenci eğitime alındı. Önümüzdeki Çarşamba gününe kadar sürecek intibak eğitimleri başladı. Daha sonra eğitim öğretime başlayacağız. Burada gençlerimize, hukuk, insan hakları, atış gibi polislik mesleğini ilgilendiren bütün bilgi verilecek. Buradaki arkadaşlarımız, ülkemizin çeşitli üniversitelerinden mezun olmuş, yarısına yakını askerliğini yapmış nitelikli gençlerdir. Bu gençlerimiz 9 ay sonunda A’dan Z’ye polislik mesleğini öğrenmiş olarak buradan ayrılacaklar. Bütün gençlerimize başarılar diliyorum.”

12 BİN ALIM, PÖH OLARAK MI YAPILACAK?

Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu’nun açıklamalarının ardından adaylar bu alımın Polis Özel Harekat branşında yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladılar. Konu ile ilgili olarak henüz yetkililerden bir açıklama yapılmadı. Bu kapsamda adaylar akıllarındaki soru işaretinin kalkması için araştırmalarına devam ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak adayların akıllarındaki soru işaretinin kaldırılması için yetkililerden açıklama yapılmasını talep ediyoruz.

KAMUPERSONELİ.NET NOTU: Sizlerde POMEM’lere 12 bin polis alım ilanının beklenmesi hakkında görüş ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. tüm haberin özeti: boş bir haber boşuna okumayın. sözde özel özde boş haber