Emniyet Personeli

23. Dönem POMEM 10 Bin Polis Başvuru Sonuçları Ne Zaman Belli Olacak?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan 23. Dönem POMEM 10 bin polis alımı başvuruları geçtiğimiz haftalarda sona erdi. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine alınacak olan 23. dönem POMEM 10 bin polis alımı için başvuruda bulunan adaylar başvuru sonuçlanın ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak 23. Dönem POMEM 10 bin polis alımı başvuru sonuçları ve mülakat tarihlerine dair detayları sizlerle değerlendiriyoruz. 

23. DÖNEM 10 BİN POLİS ALIMI BAŞVURULARI

23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) polis alım ilanının yayımlanmasının ardından binlerce aday başvurularını 14 Ekim tarihine kadar tamamladı. 23. Dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu 7200 erkek, 800 kadın, önlisans mezunu 1800 erkek, 200 kadın aday olmak üzere toplam 10.000 polis alımı olacağı ilan edilmişti.

Söz konusu 23. Dönem POMEM 10 bin polis alımı başvuruları için ise adaylardan 70 KPSS puan şartı talep edildi. KPSS ve diğer başvuru koşullarına haiz olan adaylar başvurularını yaptılar ve başvuru sonuçların açıklanmasını bekliyorlar. 23. Dönem POMEM alımlarının başvuru sonuçlarına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak Kamupersoneli.net olarak başvuru sonuçlarının en geç Kasım ayının ilk haftası içerisinde açıklanmasını öngörüyoruz. Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek sonuçları siz okuyucularımıza yayımlandığı anda, anlık olarak ileteceğiz.