Emniyet Personeli

23. Dönem POMEM Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilecek olan 23. Dönem POMEM 10 bin polis alımı başvuru süreci sona erdi. 

EGM tarafından ilan edilen tarihlerde başvurularını yapan polis adayları artık başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Kamupersoneli.net olarak 23. dönem POMEM 10 bin polis alımı başvuru sonuçlarına dair değerlendirmelerimizi sizlerle paylaşıyoruz. 

23. DÖNEM POMEM VE 10 BİN POLİS ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan 23. dönem POMEM polis alım ilanında 10 bin polis alımı yapılacağı duyurulmuştu. Önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği polis alım ilanında 1000 kadın ve 9000 bir erkek adayın alınacağı ilan edilmişti. KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak olan alımlara lisans mezunu adaylar en az 60 KPSS puanıyla, önlisans mezunu adaylar ise en az 70 KPSS puanıyla başvuruda bulundular. 

23. Dönem POMEM polis alımı için başvurularını tamamlayan adaylar ise artık başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladılar. Bu kapsamda elde ettiğimiz bilgilerde 23. Dönem POMEM 10 bin polis alımı başvuru sonuçları Ekim ayının son haftası içinde adaylara ilan edilecek. Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Gene Müdürlüğü’nün resmi internet siteleri üzerinden ilan edilecek olan 23. Dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarını Kamupersoneli.net olarak sizlere anlık olarak duyuracağız.