Emniyet Personeli

24. Dönem POMEM Polis Alımı ! Polis Alımı Genel Şartlar (Başvuru Detayları)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamalarında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde polis alımlarının devam edeceğini belirtti. Bakan Soylu’nun açıklamalarına göre polis alımlarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyuucularımızla paylaşıyoruz. 

35 BİN POLİS ALINACAK

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 2018 yılı içinda 10 bin polis alımının daha yapılacağını ifade etti. Bunun yanı sıra Bakan Soylu açıklamalarında 2019 yılında da toplam 35 bin polis alımı yapılacğaını ifade etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamalarında da PÖH alımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu açıklamalarında yeni alımlarda kadın PÖH alımı yapılacağını da ifade etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına göre 2019 yılında toplam 35 bin polis alımı yapılacak. Alımların 2019 yılı için farklı farklı ilanlar şeklinde gerçekleştirilmesi beklenmektedir. 

Polis alımları hakkında bir gelişme meydana geldiğinde adaylarımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bunun yanı sıra yayımlanacak olan polis alım ilanlarında genel şartların nasıl olacağı adaylar tarafından araştırılıyor. Bundan dolayı bir önceki polis alımındaki genel şaratları okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

MUHTEMEL GENEL ŞARTLAR

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise veya dengi okul olmak üzere, ön lisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak”

ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Kpss puanları eşit tutulmalı bence lisans ta önlisans ta 55 olmalı

  2. Emniyet alimlarinda kaliteyi düşürdünüz. Mezuniyete göre alim yapilsin. O kadar üniversite mezunu issizken lise mezununa kadar düşürdü nuz alimlari

  3. Kpss önlisans puanı düşürulsun lütfen yada kpss şartı olmasın

  4. Hep lisans önlisans mezunu ve kpss sarti aramiyo bunlar 1 kerede aranmasin kpps ve üniversite mezunu olmayanlar şanlı devletini sevmiyorlar bizde seviyoruz vatanimizi bu sefer bunlari es gecinde boş boş oturmak yerine vatanimizi hizmet edelim

  5. her şeyi de devletten beklememek lazım seninde çaba göstermen gerek

  6. yaş sartti yukseltilmeli ,1 Ocak baz alınmalı ve puan düşürülmeli lütfen